Αναζητώντας το «αληθινό» κρητικό φαγητό σε βουνά, ελαιώνες και μιτάτα
Πόσο μακριά θα μπορούσατε να φτάσετε για να ανακαλύψετε αλλά και να γευτείτε «αληθινό» φαγητό;
Η δημοσιογράφος Ισαβέλλα Ζαμπετάκη γύρισε ολόκληρη την Κρήτηγια να μπορέσει να ζήσει αυτήν την εμπειρία. Με μια ήρεμη μεν αλλά σταθερή και γεμάτη πάθος φωνή μάς διηγείται την ιστορία πίσω από κάθε υλικό που έχει στο καλάθι της, καλώντας μας να το μυρίσουμε, να το αγγίξουμε και φυσικά να το γευτούμε.
Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Herbs in her pockets, μια βιωματική εμπειρία που θα παρέχεται σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Αττικής, ενώ η ίδια θεματική παρουσιάζεται με τη μορφή ομιλίας σε διεθνή συνέδρια που αφορούν τη γαστρονομία, τη βιωσιμότητα και την ευεξία.
Η Ισαβέλλα έχει δυο σημαντικά εργαλεία στα χέρια της: από τη μια τα αγνά προϊόντα που μεταφέρει από τα ταξίδια της στην Κρήτη και από την άλλη το ταλέντο της στο storytelling αλλά και η χαρά που βλέπεις στα μάτια της την ώρα που μιλάει, καθώς αναβιώνει αυτά που έζησε.
Το UniversityofWestLondon και το «δικό μας» BCACollege ιδρύουν στο Λονδίνο Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακών Σπουδών, μια εξέλιξη σημαντική για την Εκπαίδευση, τη Ναυτιλία, το επιχειρείν και την εξωστρέφεια.
Λίγο πριν μπούμε στην ολυμπιακή χρονιά, οι πρωταθλητές του Team Future της bwin, είχαν την ευκαιρία, σ’ ένα ιδιαίτερο πρωινό, να μοιραστούν τα όνειρα τους ενόψει Παρισιού, με τον Μιχάλη Τσόχο, ambassador του κορυφαίου στοιχηματικού brand.