Σούπες με λαχανικά ή με κρέας; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;

Σούπες με λαχανικά ή με κρέας; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;

Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και χθες σας βάλαμε ένα δίλημμα μέσω Viber, που όπως φαίνεται από την ανταπόκρισή σας, σάς άρεσε πολύ: σούπες με λαχανικά ή σούπες με κρέας;

net_soupes
Η αναμέτρηση σκληρή, αλλά τελικά επικράτησαν οι σούπες με κρέας με ποσοστό 58%, ενώ οι σούπες με λαχανικά συγκέντρωσαν το 42%. Ότι κι αν ψηφίσατε, ακολουθούν πληροφορίες και συνταγές και για τα δύο αγαπημένα ήδη σούπας.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα που επιτέλους ο καιρός κρύωσε, μια ζεστή σούπα είναι ότι πρέπει για να μας ζεστάνει και να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα.
Οι σούπες με λαχανικά είναι οικονομικές και ετοιμάζονται πολύ εύκολα και μπορούν να φτιαχτούν με τα υλικά που έχουμε στο ψυγείο ή το ντουλάπι μας.
Οι κρεατόσουπες από την άλλη μεριά θέλουν περισσότερο χρόνο μαγειρέματος, αλλά είναι πιο χορταστικές κι ένα πλήρες γεύμα από μόνες τους.
Και οι μεν και οι δε μπορούν να εμπλουτιστούν με κάποιο ζυμαρικό, οπότε γίνονται ακόμη πιο comfort και πιο απολαυστικές. Όσο για τη χρήση ντομάτας ή αυγολέμονου, αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει με τα προσωπικά γούστα του καθενός.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης