Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να πάτε στο Vegan Life Festival στην Tεχνόπολη (1-2/10)

Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να πάτε στο Vegan Life Festival στην Tεχνόπολη (1-2/10)

Για έκτη χρονιά, η μεγάλη γιορτή του βιγκανισμού επιστρέφει με ένα μεγάλο φεστιβάλ, στο οποίο θα υπάρχει μεγάλη αγορά, vegan φαγητά και γλυκίσματα, ομιλίες και εργαστήρια.

AU4A3266
Αυτό το Σαββατοκύριακο η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει το Vegan Life Festival. Για έκτη χρονιά, η μεγάλη γιορτή του βιγκανισμού επιστρέφει με ένα μεγάλο φεστιβάλ, στο οποίο θα υπάρχει μεγάλη αγορά, vegan φαγητά και γλυκίσματα, ομιλίες και εργαστήρια. Με αφορμή, λοιπόν, την έκτη διοργάνωση στην Αθήνα συναντήσαμε μία εκ των διοργανωτών, την Έλλη Στούρνα, η οποία μας μίλησε για τον βιγκανισμό, το φεστιβάλ αλλά και την ανταπόκριση που έχει από τον κόσμο.


«Το Vegan Life Festival είναι έργο και δημιουργία του μη κερδοσκοπικού φορέα Vegan Life NGO, τον οποίο διαχειρίζεται μία παρέα πέντε φίλων. Είμαστε η Κρυσταλλίνα, ο Πάνος, ο Φραγκίσκος, η Έλλη και η Αριάνα. Ακόμα, στην ευρύτερη ομάδα μας, έχουμε πολύτιμους συνεργάτες και συνεργάτιδες: την Κωνσταντίνα, τον Κώστα, τη Σύλβια, τον Κάρολο, την Τζέσι και την Αλίνα, αλλά και δεκάδες ακόμη άτομα που μας βοηθούν έμπρακτα σε όλα όσα κάνουμε και χωρίς την υποστήριξη των οποίων τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Από τα γραφιστικά μέχρι τα βίντεο, και από τις ομιλίες μέχρι τις παιδικές δραστηριότητες, όλα όσα τρέχουμε γίνονται με πάρα πολλή αγάπη και από εμάς και από τις συνεργάτιδές μας με ένα κοινό όραμα: τη διάδοση του βιγκανισμού στην Ελλάδα. Ο φορέας μας στοχεύει στη δημιουργία κάθε είδους εκδηλώσεων και δράσεων με κοινό σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, την εξοικείωση του κοινού με την έννοια του βιγκανισμού, την ευαισθητοποίηση γύρω από ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης και προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και την παροχή προσβάσιμης, έγκυρης και επιστημονικά τεκμηριωμένης πληροφόρησης για τον vegan τρόπο ζωής αλλά και κάθε θέμα που έμμεσα ή άμεσα συνδέεται με αυτόν», μου εξηγεί η Έλλη Στούρνα στη συνάντησή μας.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης