Οι χοιρινές πανσέτες είναι ένα μεζεδάκι που αγαπάμε πολύ. Γίνονται πεντανόστιμες στο μπάρμπεκιου αλλά ψήνονται μια χαρά και στο τηγάνι.
Βήμα 1
Πανσέτες: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε 1 λίτρο νερό με τα 100 γρ. αλάτι και ανακατεύουμε να διαλυθεί το αλάτι. Βάζουμε τις πανσέτες στο μπολ και αφήνουμε για 15΄.
Βήμα 2
Φασολάκια: Στο μεταξύ βάζουμε ένα κατσαρολάκι με νερό και βράζουμε τα φασολάκιαγια 15΄ και σουρώνουμε.
Βήμα 3
Κρέμα πιπεριάς: Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα και χτυπάμε πολύ καλά για 2΄-3΄.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την αισθητική των χώρων του Alkyon Resort Hotel & Spa, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα
Δεν είναι επιστημονική φαντασία ούτε κάτι περίπλοκο. Είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία Smarthink που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει.