Τούρτα παγωτό με γεύση βανίλια, φράουλες και καρύδα
Μια τούρτα όνειρο, γευστική και δροσιστική, που θα φτιάξουμε με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ πανεύκολα και γρήγορα. Αντί για ζύμη μάλιστα, που χρειάζεται ψήσιμο στο φούρνο θα βάλουμε σαν βάση, για ευκολία, Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ.
Βήμα 1
Για τη βάση: Αναμειγνύουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, απλώνουμε ομοιόμορφα το μίγμα σε μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο και στρωμένο με λαδόκολλα -με διάμετρο 24εκ.- και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Στα Bread Factory, όλα τα προϊόντα παράγονται με την εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνογνωσίας στον τομέα των τροφίμων, ενώ οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται προέρχονται από κορυφαίες προμηθεύτριες εταιρείες.
Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και ψηλότερα η Praktiker γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και ο πιο δροσερός προορισμός που θα μπορούσαμε να φανταστούμε συγκεντρώνοντας τις καλύτερες και ταυτόχρονα πιο οικονομικές επιλογές της αγοράς σε κλιματιστικά, ανεμιστήρες, ψυγεία και καταψύκτες.