Οι χοιρινές μπριζόλες σε μια αναπάντεχη συνάντηση. Μαζί με τις πικάντικες φακές, θα σας εκπλήξουν με τη γεύση τους.
Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι με καπάκι βάζουμε τόσο ελαιόλαδο όσο να καλυφθεί η βάση και αφήνουμε να ζεσταθεί καλά. Προσθέτουμε τις μπριζόλες και τις τσιγαρίζουμε καλά (σε δόσεις αν χρειαστεί) από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Τις βγάζουμε σε πιατέλα. Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε να τσιγαριστούν κι αυτά για 2΄-3΄. Ρίχνουμε ξανά τις μπριζόλες, σβήνουμε με το κρασίκαι αφήνουμε να εξατμιστεί για 1΄-2΄. Ρίχνουμε και τον πελτέ και συμπληρώνουμε τόσο νερό όσο να καλυφθεί το κρέας.
Το UniversityofWestLondon και το «δικό μας» BCACollege ιδρύουν στο Λονδίνο Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακών Σπουδών, μια εξέλιξη σημαντική για την Εκπαίδευση, τη Ναυτιλία, το επιχειρείν και την εξωστρέφεια.
Από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Ορέστη Χαλκιά, τον Κωστή Μαραβέγια, τη Χριστίνα Μπόμπα, και τη Μαίρη Βυτινάρος μέχρι την Όλγα Ντάλλα, τη Genevieve Majari και τη Γαία Μερκούρη όλοι επιλέγουν Converse!
Η ευρωπαϊκή μελέτη με τη συμμετοχή δύο Ελλήνων επιστημόνων για το αποτύπωμα της παχυσαρκίας στη δημόσια υγεία παρουσιάστηκε χθες, στο πλαίσιο του ετήσιου Πανελληνίου Συνεδρίου για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας