Αυτές είναι οι 7 πιο υγιεινές τροφές του πλανήτη

Αυτές είναι οι 7 πιο υγιεινές τροφές του πλανήτη

 Δεν χρειάζεται να καταναλώσουμε πολλά χρήματα ούτε να πάμε σε ειδικά μαγαζιά για να τις αγοράσουμε καθώς υπάρχουν κάποιες υγιεινές τροφές που τις βρίσκουμε πολύ εύκολα στα σουπερμάρκετ και τα μανάβικα.

xiroi_karpoi

Αντί να «φορτώνουμε» τον οργανισμό μας με συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες, αρκεί να κάνουμε κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές στο καθημερινό μας διαιτολόγιο και να εντάξουμε τροφές που κάνουν καλό τόσο στη σωματική όσο και την ψυχική μας υγεία. Δεν χρειάζεται να καταναλώσουμε πολλά χρήματα ούτε να πάμε σε ειδικά μαγαζιά για να τις αγοράσουμε καθώς υπάρχουν κάποιες υγιεινές τροφές που τις βρίσκουμε πολύ εύκολα στα σουπερμάρκετ και τα μανάβικα.

Καρύδια
Τα καρύδια είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και είναι από τους καλύτερους ξηρούς καρπούς που θα μπορούσατε να καταναλώσετε. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, μια χούφτα καρύδια περιέχουν τη διπλάσια ποσότητα αντιοξειδωτικών από οποιονδήποτε άλλο ξηρό καρπό.
Προσοχή: τα καρύδια αλλοιώνονται από τον ήλιο ενώ αν εκτεθούν στον αέρα είναι πιθανό να πικρίσουν, καθώς τα έλαια που περιέχουν οξειδώνονται και δημιουργούν αυτήν την πικρή γεύση. Αν θέλετε να τα συντηρήσετε παραπάνω, βάλτε τα σε ένα αεροστεγές δοχείο και τοποθετήστε τα στο ψυγείο.

Δείτε τη συνέχεια στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης