Οι 10 καλύτερες συνταγές που είδαμε φέτος στο TikTok

Οι 10 καλύτερες συνταγές που είδαμε φέτος στο TikTok

Tο 2021 αποδεικνύεται η χρονιά του TikTok, όσον αφορά στις γαστρονομικές ανακαλύψεις. Η καραντίνα έδωσε το ιδανικότερο έναυσμα στην εφαρμογή για να εκτοξευθεί

tiktok_net
Tο 2021 αποδεικνύεται η χρονιά του TikTok, όσον αφορά στις γαστρονομικές ανακαλύψεις. Η καραντίνα, που κάνει τον κόσμο να περνάει αρκετό χρόνο στην κουζίνα, αλλά και μπροστά στην οθόνη του κινητού, έδωσε το ιδανικότερο έναυσμα στην εφαρμογή για να εκτοξευθεί.

Γιατί μπορεί το TikTok να υπήρχε εδώ και μερικά χρόνια, αλλά μόλις πρόσφατα κατάφερε να γίνει τόσο δημοφιλές, τουλάχιστον στη χώρα μας. Για την ακρίβεια, περίπου τον περασμένο Μάρτιο, όταν ξεκίνησε και το πρώτο lockdwon, άρχισαν να γίνονται viral κάποια σχετικά με το φαγητό βίντεο που ανέβαιναν στο TikTok, συστήνοντας μας συνεχώς νέα food trends. Ποιος ξεχνάει τον καφέ dalgona και τα μίνι pancakes αντί δημητριακών, που είδαμε πέρυσι; Αυτά τα βίντεο γέμισαν τον -άφθονο- ελεύθερο χρόνο μας με σύντομες στιγμές μαγειρικών πειραματισμών και το ενδιαφέρον μας για νέες ανακαλύψεις, παραμένει αμείωτο.

Δείτε τη συνέχεια στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης