Τάκο με κουρκούτι μπακαλιάρου, pico de gallo και καπνιστή σάλτσα μαγιονέζας

Τάκο με κουρκούτι μπακαλιάρου, pico de gallo και καπνιστή σάλτσα μαγιονέζας

Τα τάκος με ψάρι (fish tacos) είναι μια νέα παγκόσμια τάση! Απολαύστε μια υπέροχη, εύκολη και κλασική συνταγή από την βορειότερη επαρχία του Μεξικού, Μπάχα Καλιφόρνια.

fish-taco-mikri-430x575_2
Διαδικασία
Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το ξύσμα από το ένα λάιμ και το ανθρακούχο νερό μέχρι να δημιουργήσουμε ένα χυλό για το κουρκούτι. Προσέχουμε να μην είναι πολύ σφιχτός και αν χρειαστεί, προσθέτουμε ανθρακούχο νερό.

Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με την καπνιστή πάπρικα και κρατάμε στην άκρη. Σε βαθύ πιάτο φτιάχνουμε την pico de gallo: ρίχνουμε την ντομάτα, το κόλιανδρο, το κρεμμύδι, το χαλαπένιο και το χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρά.

Ζεσταίνουμε το λάδι στους 180 βαθμούς, βουτάμε τα φιλετάκια ψαριού στο κουρκούτι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Μοιράζουμε το ψάρι στις τορτίγιας μας και προσθέτουμε καπνιστή μαγιονέζα, pico de gallo και κόκκινο λάχανο.

Δείτε τα υλικά και όλη τη διαδικασία της συνταγής στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης