Το σεβίτσε δεν είναι μόνο περουβιανή υπόθεση! Απολαμβάνεται και στο Μεξικό και αυτή την φορά θα το απολαύσουμε σε μία συνταγή από την πολιτεία Guerrero, και πιο συγκεκριμένα από την πρωτεύουσα του το Ακαπούλκο!
Σε μεταλλική μπασίνα τοποθετούμε το φιλέτο ψαριού, αλατίζουμε και προσθέτουμε το χυμό
λάιμ. Αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Στο ίδιο σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αβοκάντο. Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και προσθέτουμε το αβοκάντο.
Δείτε τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr