Γιατί η σκορδαλιά δεν είναι μόνο για την 25η Μαρτίου
Ενόψει της 25ης Μαρτίου βάζουμε στο μικροσκόπιο το σκόρδο και την πρωταγωνίστρια του τραπεζιού της ημέρας, τη σκορδαλιά.
Δεν αντέχεις με τίποτα τη μυρωδιά που αφήνει πίσω του, αλλά δεν μπορείς και να μην παραδεχτείς ότι χαρίζει πολύ γεύση στο φαγητό. Το σκόρδο, που σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση διώχνει τα κακά, έχει να σου προσφέρει πολλά περισσότερα και σε νοστιμιά και σε υγεία.
Ας δούμε 3 λόγους για τους οποίους αξίζει να τρώμε σκόρδο, πώς το απολαμβάνουμε, 3 tips για να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να σε ακολουθεί η μυρωδιά του όλη μέρα, καθώς και 5 σκορδάτες συνταγές ό,τι πρέπει για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.
Σε έναν κόσμο γεμάτο υπερδυνάμεις και ήρωες το να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο επαναστατικό, όπως ανακαλύπτουμε στη σειρά “Extraorindary” από το Disney+, διαθέσιμο και στο Vodafone TV