Τι είναι το άγαρ-άγαρ

Τι είναι το άγαρ-άγαρ

H χορτοφαγική εναλλακτική λύση της ζωικής ζελατίνης λέγεται άγαρ-άγαρ ή απλά άγαρ.

agar_agar-anoigma
Στη γλώσσα των Μαλαισιανών σημαίνει «ζελέ» και δεν είναι άλλο από έναν ζελατινώδη πολυσακχαρίτη που χρησιμοποιείται σε ζελέ, σούπες, σάλτσες, επιδόρπια, παγωτά κ.ά για να σταθεροποιηθούν και να πήξουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης