Μπέργκερ, παϊδάκια και λαχανικά στη σχάρα (BINTEO)

Μπέργκερ, παϊδάκια και λαχανικά στη σχάρα (BINTEO)

Τσικνοπέμπτη χωρίς κρεατικά δεν γίνεται. Φέτος όμως θα πρωτοτυπήσουμε και θα φτιάξουμε ζουμερά μπέργκερ (σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε) και παϊδάκια στη σχάρα!

tsiknopempti_anoigma
Για μεγαλύτερη ευκολία επιλέγουμε έτοιμα μπιφτέκια μπέργκερ από τα καταστήματα Εuromarket τα οποία εμπιστευόμαστε για την άριστη ποιότητα, τη μεγάλη ποικιλία και τις εξαιρετικές τιμές τους.

Συνοδεύουμε τα κρεατικά μας με ψητά λαχανικά και νόστιμα ντιπάκια. Κάθε υλικό έχει, όμως, τις ιδιαιτερότητές του στη σχάρα, γι αυτό σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές για τέλειο ψήσιμο.

Το τέλειο ψήσιμο για μπέργκερ
Προθερμάνετε την ψησταριά για 15 λεπτά και ψήστε τα μπιφτέκια σας σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία (230°- 260°C) για 8-10 λεπτά (71°C εσωτερική θερμοκρασία για μέτρια ψημένο) γυρνώντας τα μια φορά. Στο τελευταίο λεπτό, προσθέστε πάνω στα μπιφτέκια το τυρί που προτιμάτε (πάει πολύ το τσένταρ, αλλά μπορείτε να βάλετε ακόμα και κασέρι) μέχρι να λιώσει λίγο. Ψήστε για μισό λεπτό και τα ψωμάκια για να γίνουν φρυγανιστά.

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης