LIVE

Κορωνοϊός

Κεσαντίγιας με φιλέτο γαλοπούλας και μοτσαρέλα

quessadillas

Τα σχολεία άνοιξαν  και πάλι οπότε ψάχνουμε νόστιμα σνακ για τα παιδιά  μας...

Διαδικασία
Ζεσταίνετε καλά ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τους κύβους της γαλοπούλας και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά να ροδίσουν. Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.

Ρίχνετε στο τηγάνι τα λαχανικά και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Αλατοπιπερώνετε και τα βγάζετε επίσης σε ένα πιάτο.

Αδειάζετε το ελαιόλαδο από το τηγάνι, σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί και επαναφέρετε στη φωτιά. Ρυθμίζετε σε μέτρια θερμοκρασία και βάζετε μια τορτίγια. Απλώνετε τα μισά λαχανικά, τους μισούς κύβους γαλοπούλας και τη μισή μοτσαρέλα. Σκεπάζετε με μια δεύτερη τορτίγια, πιέζετε λίγο με τα χέρια ή μια σπάτουλα και ψήνετε για 2-3 λεπτά. Με τη βοήθεια ενός πιάτου, αναποδογυρίζετε την πίτα και συνεχίζετε το ψήσιμο για 2 λεπτά ακόμα. Μεταφέρετε την πίτα σε ένα μεγάλο πιάτο και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Κόβετε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρετε αμέσως.

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης