LIVE

Κορωνοϊός

Φτιάχνουμε νόστιμη φριτάτα με περισσεύματα από το γιορτινό τραπέζι

Fritata-me-perisevmata

Εχει μείνει φαγητό από τα γιορτινά καλέσματα; Η Funky Cook, κατά κόσμον Εύα Μονοχάρη, λύνει τον γευστικό γρίφο και μας δίνει μια συνταγή για φριτάτα με τα περισσεύματα από το γιορτινό φαγοπότι.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Σε ένα τηγάνι κατάλληλο και για φούρνο ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα περισσεύματα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά, το γάλα, αλάτι, πιπέρι, το μισό τυρί και περιχύνουμε τα περισσεύματα στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη φριτάτα να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.

Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο τυρί και τελειώνουμε το ψήσιμο στον φούρνο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Tips
Μη φοβηθείτε να προσθέσετε στη φριτάτα σας ακόμα και ζυμαρικά. Θα βγει υπέροχη.


Επιπλέον γεύση στον κιμά θα δώσουν και μερικές φέτες μπέικον ψιλοκομμένες που θα σοτάρετε μαζί με το κρεμμύδι.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης