Φτιάχνουμε νόστιμη φριτάτα με περισσεύματα από το γιορτινό τραπέζι

Φτιάχνουμε νόστιμη φριτάτα με περισσεύματα από το γιορτινό τραπέζι

Εχει μείνει φαγητό από τα γιορτινά καλέσματα; Η Funky Cook, κατά κόσμον Εύα Μονοχάρη, λύνει τον γευστικό γρίφο και μας δίνει μια συνταγή για φριτάτα με τα περισσεύματα από το γιορτινό φαγοπότι.

Fritata-me-perisevmata
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Σε ένα τηγάνι κατάλληλο και για φούρνο ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα περισσεύματα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά, το γάλα, αλάτι, πιπέρι, το μισό τυρί και περιχύνουμε τα περισσεύματα στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη φριτάτα να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.

Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο τυρί και τελειώνουμε το ψήσιμο στον φούρνο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Tips
Μη φοβηθείτε να προσθέσετε στη φριτάτα σας ακόμα και ζυμαρικά. Θα βγει υπέροχη.


Επιπλέον γεύση στον κιμά θα δώσουν και μερικές φέτες μπέικον ψιλοκομμένες που θα σοτάρετε μαζί με το κρεμμύδι.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης