Αυτοί οι αλμυροί λουκουμάδες έχουν φέτα, θυμαρίσιο μέλι και ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα. Αποτελούν καλή πρόταση και για πρωινό.
Ρίχνετε σε ένα βαθύ μπολ τα αβγά, το μπέικιν, το γάλα, το αλεύρι, τη μαγιά, το βούτυρο, τη φέτα, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα πολύ καλά δημιουργώντας έναν χυλό.
Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο σε μια βαθιά μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Παίρνετε με τα χέρια τον χυλό και πιέζοντάς τον ελαφρά, ώστε να περνάει ανάμεσα από τον αντίχειρα και τον δείκτη παίρνετε κουταλιές του γλυκού και τις τηγανίζετε από όλες τις πλευρές.
Τους βγάζετε με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν.Τους σερβίρετε ζεστούς περιχύνοντας από πάνω με λίγο θυμαρίσιο μέλι.
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες και τα δικαιώματα για 160 επαγγέλματα και ειδικότητες σε μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, προσβάσιμη από κάθε ενδιαφερόμενο/η μέσω του διαδικτύου
Δραστηριότητα συνυφασμένη με την καινοτομία, προώθηση της ρομποτικής, αλλά και των πιο φωτεινών πτυχών της τεχνολογίας, άνοιγμα στα παιδιά και στους επιστήμονες του αύριο, το Πλαίσιο επενδύει συνεχώς στον πυλώνα της Εκπαίδευσης.