LIVE

Κορωνοϊός

Μύδια σαγανάκι με φέτα και μουστάρδα

mudia_saganakiet

Τα μύδια εδώ συνοδεύονται από τη φέτα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα. Ένα θαλασσινό πιάτο, που μπορεί να γίνει πρόταση και για ένα επίσημο τραπέζι.

Σε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά ρίχνετε το ελαιόλαδο με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και μόλις κάψει το λάδι σοτάρετε για 1΄ μέχρι να γυαλίσουν, ανακατεύοντας διαρκώς με μια σπάτουλα.

Προσθέτετε τα μύδια, ανακατεύετε καλά και σβήνετε με το κρασί Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φέτα και τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε ελαφρά, ανακατεύετε κλείνετε με το τηγάνι και αφήνετε για 5΄-6΄ να μαγειρευτούν.

Ανοίγετε το καπάκι, ελέγχετε αν άνοιξαν όλα τα μύδια (όσα δεν άνοιξαν τα πετάτε ) και αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά. Προσθέτετε τη φέτα και τον μαϊντανό, ανακατεύετε απαλά και σερβίρετε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί.

Bρείτε τις αναλογίες και τα υλικά της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης