LIVE

Κορωνοϊός

Η συνταγή της ημέρας: Κρεατόσουπα με σκορδοστούμπι

net-Kreatosoupa-me-skordostoubi-_2_

Η λέξη «σκορδοστούμπι» παραπέμπει στον πατσά, τον οποίο απολαμβάνουμε στα πατσατζίδικα - Ωστόσο, το σκορδοστούμπι ταιριάζει γάντι σε κάθε κρεατόσουπα!

Για το σκορδοστούμπι: πατάτε με το μαχαίρι ελαφρά τα σκόρδα να ανοίξουν, τα βάζετε σε ένα μπουκάλι μαζί με το ξίδι και το σινάπι.

Για την κρεατόσουπα: βράζετε τα κόκκαλα σε άφθονο νερό για περίπου 1 ώρα, σουρώνετε το ζουμί και το κρατάτε ζεστό.

Σε μια ευρύχωρη κατσαρόλα ζεσταίνετε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κρέας να ροδίσει από όλες τις πλευρές.

Προσθέτετε όλα τα λαχανικά, τα μπαχαρικά, τον ζωμό και αλάτι. Κλείνετε το σκεύος με καπάκι και σιγοβράζετε την κρεατόσουπα για περίπου 2 ώρες. Μοιράζετε τη σούπα σε βαθιά πιάτα και συνοδεύετε με το σκορδοστούμπι.

Tip:
Το σκορδοστούμπι που θα περισσέψει μπορούμε να το χρησιμοποιήσετε σε λαχανικά και σαλάτες.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης