LIVE

Κορωνοϊός

Τι είναι η σκόνη παντζαριού και γιατί αξίζει μία θέση στην κουζίνα σου

pantzari

Το παντζάρι σε σκόνη είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, που φτιάχνεται μόνο από αποξηραμένο παντζάρι.

Έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε τα παντζάρια βραστά, ψητά και κάποιες φορές ωμά και τριμμένα μέσα σε σαλάτες. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι μπορούμε να τα βρούμε και σε μορφή σκόνης;

Το παντζάρι σε σκόνη είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, που φτιάχνεται μόνο από αποξηραμένο παντζάρι, το οποίο τρίβεται σε μορφή πούδρας. Έχει έντονο κόκκινο χρώμα και γι αυτό μπορεί να δώσει εντυπωσιακό χρώμα στις συνταγές στις οποίες προστίθεται -όπως σούπες, κέικ, muffins, pancakes, smoothies, ζεστά ροφήματα όπως latte και μπολ πρωινού με γιαούρτι-, ενώ η ιδιαίτερα γλυκιά γεύση του το καθιστά και εξαιρετικό γλυκαντικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης