LIVE

Κορωνοϊός

Chef Stories: Χρόνης Δαμαλάς, Big in Japan (video)

122062854_367497264597446_4799931505285685803_n

Ο σεφ Χρόνης Δαμαλάς διηγείται ιστορίες από την επαγγελματική του διαδρομή και μαγειρεύει στην κουζίνα του Olivemagazine.gr για το Chef Stories.

Το όνομά του είναι συνυφασμένο με τη μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με μεσογειακές επιρροές-την οποία σύστησε στο ελληνικό κοινό περίπου πριν από 13 χρόνια.

Σήμερα ο πολυβραβευμένος σεφ, μετρά 20 χρόνια μαγειρικής διαδρομής σε 4 ηπείρους και μία δική του ομάδα 60 μαγείρων σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη. Το γευστικό του ταξίδι ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία ενώ σπούδασε στην Νέα Υόρκη στο Culinary Institute of America (CIA), ένα από τα καλύτερα ινστιτούτα μαγειρικής εκπαίδευσης διεθνώς. Η πρώτη πόρτα που χτύπησε ήταν του NOBU στην Νέα Υόρκη όπου και εργάστηκε για 2 χρόνια, ακολούθησε το ZUMA Dubai και το NOBU Matsuhisa Mykonos. Πριν αποφασίσει να πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα πέρασε από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και βραβευμένες με αστέρια Michelin κουζίνες.

Δείτε το video και τη συνταγή που μάς μαγείρεψε ο σεφ στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης