
Ένας διαφορετικός ντάκος με σάλτσα και τηγανητό αβγό!

O κλασικός ντάκος αναβαθμίζεται με την προσθήκη ενός τηγανητού αβγού και γίνεται το τέλειο μεζεδάκι.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, προθερμαίνετε το φούρνο τους 200οC, βάζετε από μία κουταλιά σάλτσα ντομάτας πάνω σε κάθε κριθαροκουλουρίτσα και τα βάζετε σε ταψάκι. Τα ψήνετε στο φούρνο για 5 λεπτά.
Στο μεταξύ φτιάχνετε αβγά μάτια. Μετά κόβετε το κάθε αβγό μάτι σε μέγεθος που να μπορεί να καθίσει πάνω σε κάθε κριθαροκουλουρίτσα, τα τοποθετείτε από πάνω, πασπαλίζετε με πιπέρι και αλάτι τα αβγά και σερβίρετε αμέσως.
Βρείτε τις αναλογίες και τα υλικά της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr