LIVE

Κορωνοϊός

Ένας διαφορετικός ντάκος με σάλτσα και τηγανητό αβγό!

ntakos-me-abgo-mikri

O κλασικός ντάκος αναβαθμίζεται με την προσθήκη ενός τηγανητού αβγού και γίνεται το τέλειο μεζεδάκι.

Σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο με το λάδι και προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι πιπέρι και ζάχαρη. Σιγοβράζετε τη σάλτσα μέχρι να δέσει και στο τέλος προσθέτετε το βασιλικό.

Όταν θέλετε να σερβίρετε, προθερμαίνετε το φούρνο τους 200οC, βάζετε από μία κουταλιά σάλτσα ντομάτας πάνω σε κάθε κριθαροκουλουρίτσα και τα βάζετε σε ταψάκι. Τα ψήνετε στο φούρνο για 5 λεπτά.

Στο μεταξύ φτιάχνετε αβγά μάτια. Μετά κόβετε το κάθε αβγό μάτι σε μέγεθος που να μπορεί να καθίσει πάνω σε κάθε κριθαροκουλουρίτσα, τα τοποθετείτε από πάνω, πασπαλίζετε με πιπέρι και αλάτι τα αβγά και σερβίρετε αμέσως.

Βρείτε τις αναλογίες και τα υλικά της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης