Apple crumble χωρίς γλουτένη

Εύκολη μηλόπιτα που ετοιμάζετε χωρίς φύλλο ζύμης, αλλά με crumble που φτιάχνετε με Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις Χωρίς Γλουτένη των Μύλων Αγίου Γεωργίου. Σερβίρετε με παγωτό βανίλια.

apple_crumble
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160οC. Καθαρίζετε τα μήλα, και τα κόβετε σε κυβάκια. Τα βάζετε σε ένα μπολ, προσθέτετε την καστανή ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και ανακατεύετε πολύ καλά.

Βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο σκεύος διαμέτρου 25εκ. και στρώνετε μέσα τα μήλα.

Για το crumble: Βάζετε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το βούτυρο, την πούδρα αμυγδάλου, την κανέλα, το και ανακατεύετε με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα. Λίγο πριν τα υλικά γίνουν μια μάζα σταματάτε το ανακάτεμα.

Αδειάζετε το crumble πάνω στα μήλα που έχετε ήδη τοποθετήσει στο σκεύος και ψήνετε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να πάρει ένα ωραίο ξανθό χρώμα.

Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης