LIVE

Κορωνοϊός

Γιατί οι ευρωπαϊκές σοκολάτες έχουν διαφορετική γεύση από τις αμερικανικές;

sokolata-575x383

Από ότι φαίνεται οι ευρωπαϊκές σοκολάτες έχουν διαφορετική γεύση από τις αμερικανικές. Ας δούμε τις βασικές τους διαφορές:

Αρχικά, οι σοκολάτες στην Ευρώπη έχουν πιο κρεμώδη υφή, ενώ έχουν και άλλα συγκεκριμένα στάνταρτ ( σε σχέση με της Αμερικής), καθώς περιέχουν τουλάχιστον 14% σε συστατικά γάλακτος, ενώ στην Αμερική φτάνουν το πολύ μέχρι 12%.

Αυτό σημαίνει ότι οι σοκολάτες στην Ευρώπη έχουν 3.5% λιπαρά από το γάλα, σε αντίθεση με της Αμερικής που έχουν το πολύ μέχρι 3.39%. Οι ευρωπαϊκές σοκολάτες έχουν επίσης πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο, επομένως έχουν και πιο έντονη γεύση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Σοκολατοζωη

Που να δοκιμάσεις κινεζικές σοκολάτες γάλακτος.... Απλά δεν τρωγοντουσαν...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης