Πιπεριές κέρατο γεμιστές με φρέσκια ντομάτα και καπνιστό τυρί

Πιπεριές κέρατο γεμιστές με φρέσκια ντομάτα και καπνιστό τυρί

Αγαπημένος μεζές οι πιπεριές, σε αυτή τη συνταγή γεμίζονται με ντομάτα και τυριά και γίνονται πολύ νόστιμες.

piperies-gemistes
Βάζετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε σουρωτήρι για να στραγγίξουν από τα πολλά υγρά τους. Πλένετε και στεγνώνετε καλά τις πιπεριές, κόβετε με το μαχαίρι ένα μικρό κομμάτι από το πάνω μέρος και το κρατάτε στην άκρη. Με τα δάχτυλα αφαιρείτε τους σπόρους και τις μεμβράνες από το εσωτερικό τους.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τα τυριά, το αβγό, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Με ένα κουταλάκι γεμίζετε τις πιπεριές και κλείνετε με τα καπάκια που έχετε κρατήσει. Τα συγκρατείτε με 1-2 οδοντογλυφίδες για να μείνουν σταθερά και να μη χυθεί η γέμιση.

Βάζετε αρκετό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Ρίχνετε λίγες-λίγες τις πιπεριές και τις τηγανίζετε για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Τις ακουμπάτε σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν και τις σερβίρετε ζεστές.

Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης