LIVE

Κορωνοϊός

Φάκελος με φύλλο κρούστας με φέτα και γλυκόξινη σος μελιού

fullo-me--fetaNET

Ένας κλασικός μεζές για το κρασί, σερβιρισμένος με απολαυστική γλυκόξινη σος μελιού που ταιριάζει πολύ με τη φέτα.

Απλώνετε ένα φύλλο κρούστας σε μια λεία επιφάνεια και ακριβώς στη μέση βάζετε ένα κομμάτι φέτας. Διπλώνετε τα πλαϊνά του φύλλου κρούστας πάνω στη φέτα και κατόπιν την τυλίγετε σε φάκελο. Κόβετε ό,τι φύλλο έχει περισσέψει.

Ζεσταίνετε άφθονο ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα φακελάκια σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές, για 5-8 λεπτά περίπου. Τα ακουμπάτε πρώτα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και αμέσως μετά τα τοποθετείτε σε πιατέλα.

Ζεσταίνετε σε ένα μπρικάκι το μέλι μαζί με το ξίδι μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Περιχύνετε τους φακέλους φέτας με τη σος που ετοιμάσατε, πασπαλίζετε με παπαρουνόσπορο και σερβίρετε.

Δείτε τα υλικά της συνταγής και τις αναλογίες τους στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης