Σούπα τραχανά με ντομάτα και φέτα

net-soupa-me-trahana

Από τα αγαπημένα υλικά της ελληνικής κουζίνας, ο τραχανάς συνδυάζεται με ντομάτα και φέτα.

Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνετε το ζωμό λαχανικών και προσθέτετε τον τραχανά. Ανακατεύετε και αφήνετε να πάρει βράση. Κατόπιν, προσθέτετε τη φρέσκια ντομάτα και τον πελτέ. Ανακατεύετε, αλατίζετε και αφήνετε τον τραχανά να βράσει και να χυλώσει, χωρίς καπάκι. Στο μεταξύ ετοιμάζετε τα κρουτόν.

Για τα κρουτόν: Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα τα κυβάκια του ψωμιού. Τα σοτάρετε καλά από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα ακουμπάτε με τρυπητή κουτάλα σε χαρτί κουζίνας.

Μόλις ο τραχανάς χυλώσει, ανακατεύετε μέσα τη φέτα. Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα μοιράζοντας από πάνω τα κρουτόν και μπόλικο πιπέρι.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr 
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης