Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το μισό λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές, να θωρακιστεί.
Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και μόλις μαλακώσουν σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε τα φασολάκια, τον μαϊντανό, τις ντομάτες, τον πελτέ, την ζάχαρη, την κανέλα, αλάτι, πιπέρι, 2 φλιτζάνια νερό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Χαμηλώνετε τη φωτιά, κλείνετε με καπάκι και σιγοβράζετε χωρίς να ανακατεύετε για περίπου 50 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό. Σερβίρετε το φαγητό χλιαρό ή κρύο.
Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο
Olivemagazine.gr