Σεβίτσε σε 3 χυμούς εσπεριδοειδών, με λαβράκι, γαρίδες και αβοκάντο

Σεβίτσε σε 3 χυμούς εσπεριδοειδών, με λαβράκι, γαρίδες και αβοκάντο

Το σεβίτσε είναι ωμό ψάρι που κόβεται σε κύβους και «ψήνεται» σε μαρινάδα με υλικά όπως χυμό λάιμ μαζί με σκόρδο, κρεμμύδι, καυτερή πιπεριά και μυρωδικά. Τα οξέα «ψήνουν» το ψάρι γι’ αυτό και το μαγείρεμα δεν είναι απαραίτητο.


















NET-CEVICHE
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα τρία είδη χυμών. Ρίχνετε τους κύβους του ψαριού και τις γαρίδες. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και αφήνετε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες.

Βγάζετε το μπολ από το ψυγείο, αδειάζετε τους χυμούς και τους πετάτε. Προσθέτετε στο μπολ το κρεμμύδι, τις πιπερίτσες, τον κόλιανδρο, την ντομάτα και το αγγούρι.

Καθαρίζετε το αβοκάντο, το κόβετε σε μικρούς κύβους και το προσθέτετε στο μπολ. Ραντίζετε το σεβίτσε με το χυμό λάιμ και πασπαλίζετε με θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ανακατεύετε πολύ καλά και σερβίρετε με τις ψημένες τορτίγιες κομμένες σε κομμάτια.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης