LIVE

Κορωνοϊός

Οι μαρμελάδες της επιτυχίας

marmelades

Το καλοκαίρι είναι ίσως η καλύτερη εποχή για να φτιάξουμε μαρμελάδες αφού η ποικιλία είναι μεγάλη και τα φρούτα ολόγλυκα και αγαπημένα.

Από ροδάκινα και βερίκοκα μέχρι κεράσια και πεπόνι, όλα δίνουν πολύ γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα. Σας έχουμε μερικές γενικές συμβουλές για να πετύχει η συνταγή της επιλογής σας.

* Δεν ξεχνάμε ποτέ το λεμόνι. Παίζει σημαντικό ρόλο αφού βοηθάει το σιρόπι να πήξει.
* Δεν θέλουν πολύ βράσιμο. Αν τις αφήσετε στη φωτιά πολλή ώρα, χάνουν τη φρέσκια γεύση και το άρωμα του φρούτου. Προτιμήστε να έχουν κομμάτια φρούτου και να μην είναι πολτός.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης