
Καλαθάκι Λήμνου: Το παραδοσιακό ΠΟΠ τυρί του βόρειου Αιγαίου

Έχει γίνει ΠΟΠ και μέχρι σήμερα στα σπίτια φτιάχνουν το δικό τους, για ολόκληρη τη χρονιά.
Στρώνουμε τραπέζι με ελληνικά φρέσκα τυριά
Τι κι αν σήμερα τα σύγχρονα τυροκομεία χρησιμοποιούν πλαστικά καλαθάκια, οι γνώστες συνεχίζουν να τα φτιάχνουν από βούρλα για τις οικιακές τυροκομήσεις τους, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι το τυρί που στραγγίζει στα δικά τους καλαθάκια έχει ανώτερη γεύση και διαφορετικό άρωμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr