LIVE

Κορωνοϊός

Μπορούμε να τρώμε ωμό ψάρι με ασφάλεια;

ceviche-575x477

Τα πιάτα που έχουν βάση το ωμό ψάρι όπως το σούσι και το σεβίτσε είναι πολύ δημοφιλή όταν όμως αποφασίζουμε να τα φτιάξουμε στην σπιτική τους βερσιόν, τι πρέπει να κάνουμε για να τα ετοιμάσουμε με ασφάλεια;

Δεν θα θέλαμε να σάς αποτρέψουμε από το να καταναλώνετε σπεσιαλιτέ παρασκευασμένες από ωμό ψάρι ωστόσο πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο γνωστός Αμερικανός συγγραφέας Χάρολντ Μακ Γκι, ο οποίος έχει γράψει βιβλία σχετικά με την επιστήμη του φαγητού, έχει επισημάνει ότι όλα τα αμαγείρευτα ψάρια ενδεχομένως να είναι φορείς μικροβίων και παράσιτων που μπορεί να προκαλέσουν τροφική δηλητηρίαση οπότε η κατανάλωσή τους αποτελεί πάντα ρίσκο ακόμα και όταν είναι σε σούσι ή σεβίτσε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης