Πίτσα με τέσσερα τυριά και ελιές

Πίτσα με τέσσερα τυριά και ελιές

Η αγαπημένη πίτσα με 4 τυριά στην πιο εύκολη και γρήγορη εκδοχή της.

PIZZA-NET_2
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC. Λαδώνετε ελαφρά ένα ταψάκι και ανοίγετε τη συσκευασία της ζύμης για πίτσα. Τη στρώνετε στο ταψί και την ισιώνετε με τα δάχτυλά σας.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα με το μπλε τυρί, τη γραβιέρα και την μοτσαρέλα και με αυτό το μίγμα αλείφετε όλη την επιφάνεια της πίτσας. Μοιράζετε ομοιόμορφα τις ελιές και πασπαλίζετε με δεντρολίβανο.

Βάζετε την πίτσα στον φούρνο και ψήνετε 10 λεπτά. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180οC και συνεχίζετε για 15 λεπτά να ολοκληρωθεί το ψήσιμο και να λιώσει όμορφα το τυρί.

Ξεφουρνίζετε την πίτσα, την κόβετε σε οκτώ κομμάτια και σερβίρετε αμέσως.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης