Τι δείχνει το «Βαρόμετρο» του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια στην «κορωναϊκή εποχή»

Τι δείχνει το «Βαρόμετρο» του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια στην «κορωναϊκή εποχή»

Πόσα βραβευμένα εστιατόρια από τον γαστρονομικό Οδηγό Michelin, σε περισσότερες από 30 χώρες, έχουν ανοίξει μέχρι σήμερα;

igor-rand-wfM1Fi-kMaY-unsplash
Το «Βαρόμετρο» του γαστρονομικού Οδηγού Michelin, που δημιουργήθηκε για να διαμορφωθεί μια συνολική εικόνα για τα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια σε 35 προορισμούς, ήδη προσφέρει μια πρώτη εικόνα για το πόσα από αυτά έχουν ανοίξει μέχρι σήμερα.

Διεθνές «Βαρόμετρο» του οδηγού Michelin για τις επιπτώσεις του Covid-19 στα εστιατόρια

Η συλλογή των δεδομένων πραγματοποιείται είτε μέσω πληροφοριών που συλλέγονται από τις ιστοσελίδες των εστιατορίων είτε τηλεφωνικά και ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση με αναλυτικά σχόλια. Τα εστιατόρια που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του «Βαρομέτρου» πληρούν μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια όπως για παράδειγμα το ότι ανοίγουν τουλάχιστον τρεις μέρες την εβδομάδα. Με τον εβδομαδιαίο αυτόν εντοπισμό των εστιατορίων που ανοίγουν παγκοσμίως, διαμορφώνεται και μια αντιπροσωπευτική εικόνα του τι συμβαίνει στην εστίαση διεθνώς.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης