LIVE

Κορωνοϊός

Ο απόλυτος οδηγός για ανοιξιάτικα μαγειρέματα

sparaggia

Η άνοιξη προσφέρει απλόχερα τα καλούδια της σε μια ανοιχτή πρό(σ)κληση να μπούμε στην κουζίνα.

Δροσερές, σαλάτες, ολόφρεσκα μυρωδικά, φρούτα και λαχανικά, μοσχοβολιστά μαγειρευτά με λαχανικά εποχής, το ανοιξιάτικο τραπέζι δίνει ρεσιτάλ γεύσης… Ετοιμάσαμε λοιπόν τον απόλυτο οδηγό για τα ανοιξιάτικα μαγειρέματά σας.

Τα φρέσκα της άνοιξης
Ξεκινώντας από τα βασικά, φροντίζουμε να προμηθευτούμε φρούτα και λαχανικά εποχής. Κάποια από αυτά μπορεί να τα βρίσκουμε όλο το χρόνο στον πάγκο του μανάβη αλλά ένας βασικός κανόνας είναι να μάθουμε να τα βάζουμε στην κουζίνα μας όταν πρέπει. Αναζητήστε τα φρέσκα του Μαρτίου, του Απριλίου και του Μαΐου που περιλαμβάνουν από φράουλες και ακτινίδια μέχρι σπαράγγια και αγκινάρες. Από το τραπέζι φυσικά δεν λείπουν και τα χόρτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης