Κορωνοϊός: Οι δηλώσεις του διευθυντή του Οδηγού Michelin στα εστιατόρια

Κορωνοϊός: Οι δηλώσεις του διευθυντή του Οδηγού Michelin στα εστιατόρια

Ο Γκεντάλ Πουλενέκ, ανακοίνωσε την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο γαστρονομικός οδηγός και μίλησε για τη δέσμευσή του απέναντι στους σεφ και την κοινότητα των εστιατορίων.

41991890_2050880324990017_6895491370056679424_n-575x763__1_
Απευθυνόμενος σε σεφ και εστιάτορες στις 32 χώρες που καλύπτει ο γαστρονομικός οδηγός, ο κος Πουλενέκ εκφράζει σε video ένα μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας στην κοινότητα της εστίασης αναφέροντας μεταξύ άλλων τη δέσμευση των επιθεωρητών σχετικά με τη δίκαιη επιλογή των εγχειρημάτων ου θα συμπεριλάβουν στους οδηγούς του 2021.

Michelin: Σεφ – επαναστάτες που επέστρεψαν τ’ αστέρια τους

Επισημαίνει ακόμα και τη δημιουργία ιστοσελίδας και την έναρξη ψηφιακών δραστηριοτήτων που αποτελούν κομμάτι μιας νέας στρατηγικής. Πιο αναλυτικά, στο μήνυμά του ο κος Πουλενέκ αναφέρει τα εξής: «Η κρίση που αντιμετωπίζουμε μάς επηρεάζει όλους: οικονομικά, πολιτιστικά, προσωπικά. Αλλάζει τον τρόπο ζωής μας και μάς προβληματίζει για το τι θα επακολουθήσει. Γνωρίζω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή εστιάτορες και σεφ ανά τον κόσμο. Αρκετοί από εσάς ανησυχείτε για τις επιχειρήσεις σας στις οποίες έχετε επενδύσει όλες σας τις δυνάμεις και παρά τα όσα συμβαίνουν κάποιοι καταφέρατε να δημιουργήσετε εξαιρετικές πρωτοβουλίες για να υποστηρίξετε τις ομάδες που προσφέρουν σημαντικό έργο στον τομέα της υγείας. Σάς είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. 

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης