H ιστορία πίσω από τον κήπο στο Αλεποχώρι που πήρε το πράσινο αστέρι Michelin

Ο σεφ Τάσος Μαντής και η ομάδα της κουζίνας του μας υποδέχτηκαν στο κτήμα του στο Αλεποχώρι και μας απέδειξαν ότι με θέληση και πολλή δουλειά το «από το χωράφι στο τραπέζι» γίνεται πραγματικότητα.

4 συνταγές για να μαγειρέψουμε τα βλίτα διαφορετικά


Τα χόρτα του καλοκαιριού είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τη διατροφή μας. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, καθώς δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από κανένα τραπέζι ειδικά κατά την περίοδο των διακοπών

Πεσκέσι: Η αυθεντική κρητική κουζίνα και η υψηλή αισθητική της κατσαρόλας

Στο κτήμα ισχύει ο σεβασμός στον κύκλο της ζωής και της μεσογειακής, κρητικής κουζίνας, που διασώζεται στους αιώνες, και η πίστη ότι οι παλιοί τρόποι διατροφής και καλλιέργειας μπορούν να δείξουν τον δρόμο προς το μέλλον.