Αυτό είναι το νέο Polestar 3

Αυτό είναι το νέο Polestar 3

Με ιδιαίτερης σχεδίασης αμάξωμα, με σχετικά μικρή αεροδυναμική αντίσταση αυτού, με πολύ καλές επιδόσεις και τη δυνατότητα να προλαμβάνει τις όποιες αδυναμίες οδηγού και επιβατών, το Polestar 3 είναι το πρώτο SUV της εταιρείας.

Στιγμιοτυπο_2022-10-14__3_32_14_μμ

O κ. Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar, είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να περιγράψει το νέο μοντέλο της. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Το Polestar 3 είναι ένα πολύ ισχυρό, αμιγώς ηλεκτρικό SUV το οποίο απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις μας, με μια ξεχωριστή, σκανδιναβική σχεδίαση και εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά».

Βλέποντας τις φωτογραφίες του καινούργιου μοντέλου της σουηδικής εταιρείας, μπορούμε να καταλάβουμε το πνεύμα της δήλωσής του. Το Polestar 3 είναι ένα σχετικά μεγάλων διαστάσεων όχημα, με μήκος 4.900 χλστμ., πλάτος 2.120 χλστμ. και ύψος 1.614 χλστμ. (για τα οχήματα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Για τις υπόλοιπες, αυτό είναι 1.627 χλστμ.). Το μεταξόνιό του φτάνει τα 2.985 χλστμ., κάτι που το κάνει πολύ ευρύχωρο για τους επιβάτες του...

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα