Γαλλία: Έφηβη βρέθηκε να κρατείται από παιδεραστή

Η εθνική, η Βασίλω και ένας Ρεχάγκελ...

Γάλλοι αστυνομικοί απελευθέρωσαν μία 14χρονη έφηβη, την οποία κρατούσε φυλακισμένη επί αρκετές μέρες, παιδεραστής που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.

Ο ύποπτος, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος μόλις είχε εκτίσει ποινή για παιδεραστία, συνελήφθη χθες το πρωί κοντά στη Νεβέρ, στη κεντρική Γαλλία, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη, και παραμένει υπό κράτηση. Οι αρχές τον αναζητούσαν σε όλη τη Γαλλία, μετά την εξαφάνισή του από το Σαράντ Μαριτίμ (νοτιοδυτικά), όπου κατοικούσε υπό επιτήρηση από τον Αύ

Γάλλοι αστυνομικοί απελευθέρωσαν μία 14χρονη έφηβη, την οποία κρατούσε φυλακισμένη επί αρκετές μέρες, παιδεραστής που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.

Ο ύποπτος, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος μόλις είχε εκτίσει ποινή για παιδεραστία, συνελήφθη χθες το πρωί κοντά στη Νεβέρ, στη κεντρική Γαλλία, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη, και παραμένει υπό κράτηση. Οι αρχές τον αναζητούσαν σε όλη τη Γαλλία, μετά την εξαφάνισή του από το Σαράντ Μαριτίμ (νοτιοδυτικά), όπου κατοικούσε υπό επιτήρηση από τον Αύγουστο που είχε αποφυλακιστεί.

Η έφηβη, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, απελευθερώθηκε και θα εξεταστεί από γιατρούς πριν επιστρέψει στους δικούς της στη Λοραίνη.

Το κορίτσι είχε φύγει στις 14 Νοεμβρίου από ένα οικοτροφείο στη Ντιεζ για να συναντήσει τον άντρα με τον οποίο συνομιλούσε μέσω διαδικτύου, διευκρίνισε ο Ζοζέφ Σουτέρ, δήμαρχος της περιοχής όπου διαμένουν οι γονείς της μικρής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.