Ισραήλ: Κλειστά τα σημεία διέλευσης

Η εθνική, η Βασίλω και ένας Ρεχάγκελ...

Το Ισραήλ αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα σημεία διέλευσης ανάμεσα στο έδαφός του και τη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας στο Τελ Αβίβ.

«Ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα τα σημεία διέλευσης προς τη Λωρίδα της Γάζας έπειτα από διαβουλεύσεις με διαφόρους υπευθύνους των υπηρεσιών ασφαλείας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από νέες εκτοξεύσεις ρουκετών εναντίον

Το Ισραήλ αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα σημεία διέλευσης ανάμεσα στο έδαφός του και τη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας στο Τελ Αβίβ.

«Ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα τα σημεία διέλευσης προς τη Λωρίδα της Γάζας έπειτα από διαβουλεύσεις με διαφόρους υπευθύνους των υπηρεσιών ασφαλείας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από νέες εκτοξεύσεις ρουκετών εναντίον του εδάφους του Ισραήλ.

Παλαιστινιακές ρουκέτες έπεσαν και την Κυριακή στο νότιο Ισραήλ, τραυματίζοντας έναν άνθρωπο, αφού προηγουμένως είχαν σκοτωθεί τέσσερις παλαιστίνιοι μαχητές σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εναντίον της Λωρίδας της Γάζας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.