Έτοιμος για συνεργασία με την G-20 ο Ομπάμα

Η εθνική, η Βασίλω και ένας Ρεχάγκελ...

Έτοιμος να συνεργαστεί με τον Όμιλο των 20 (G-20) προκειμένου να βελτιωθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα όταν αναλάβει τα καθήκοντά του την 20ή Ιανουαρίου, δηλώνει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Ο εκλεγμένος πρόεδρος πιστεύει ότι η σύνοδος G-20 των ηγετών των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να επιδιωχθεί μια συντονισμένη αντίδραση στην παγκόσμια οικονομική κρίση ανέφεραν η πρώην υπουργός Εξωτερικών Μαντλήν Ολμπράητ και ο Τζιμ Λητς, πρώην στέλεχος του Κο

Έτοιμος να συνεργαστεί με τον Όμιλο των 20 (G-20) προκειμένου να βελτιωθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα όταν αναλάβει τα καθήκοντά του την 20ή Ιανουαρίου, δηλώνει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Ο εκλεγμένος πρόεδρος πιστεύει ότι η σύνοδος G-20 των ηγετών των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να επιδιωχθεί μια συντονισμένη αντίδραση στην παγκόσμια οικονομική κρίση ανέφεραν η πρώην υπουργός Εξωτερικών Μαντλήν Ολμπράητ και ο Τζιμ Λητς, πρώην στέλεχος του Κογκρέσου, σε ανακοινωθέν τους.

Οι Ολμπράητ και Λητς, που είχαν σταλεί από τον Ομπάμα ως εκπρόσωποί του για να συναντήσουν μέλη των αντιπροσωπειών που έλαβαν μέρος στη σύνοδο, ανέφεραν ακόμη ότι μετέφεραν την αποφασιστικότητα του Ομπάμα να συνεχίσει την συνεργασία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτών όταν αναλάβει καθήκοντα τον Ιανουάριο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.