Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην εθνική Αθηνών-Πατρών

Η εθνική, η Βασίλω και ένας Ρεχάγκελ...

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας αποφασίστηκε η προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών. Τα μέτρα αφορούν το χρονικό διάστημα από 10 Νοεμβρίου έως και 19 Δεκεμβρίου 2008 και τις ώρες από 7 το πρωί έως 7 το απόγευμα, εκτός Παρασκευής που θα λήγουν στις 3 το μεσημέρι και από τη χιλιομετρική θέση 59,800 έως το 87,500 χιλμ. στη δεξιά και αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας εναλλάξ και στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης και των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας, για την εκτέλεση εργασ

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας αποφασίστηκε η προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών. Τα μέτρα αφορούν το χρονικό διάστημα από 10 Νοεμβρίου έως και 19 Δεκεμβρίου 2008 και τις ώρες από 7 το πρωί έως 7 το απόγευμα, εκτός Παρασκευής που θα λήγουν στις 3 το μεσημέρι και από τη χιλιομετρική θέση 59,800 έως το 87,500 χιλμ. στη δεξιά και αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας εναλλάξ και στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης και των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας, για την εκτέλεση εργασιών άρσης επικινδυνοτήτων της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.

Οι ρυθμίσεις αυτές θα μπορούν να εφαρμοστούν και στις 22, 23, 29 και 30 Δεκεμβρίου του 2008, εφόσον κριθεί αναγκαίο να εκτελεστούν εργασίες και πάντα σε συνεννόηση με την Τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.