Πιο τολμηρή από ποτέ: Καρέ-καρέ η ολόγυμνη σκηνή της Τζένιφερ Λόρενς στο «Red Sparrow»

Πιο τολμηρή από ποτέ: Καρέ-καρέ η ολόγυμνη σκηνή της Τζένιφερ Λόρενς στο «Red Sparrow»

Η ταινία έκανε πρεμιέρα την 1η Μαρτίου και αμέσως κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο η ολόγυμνη σκηνή της πρωταγωνίστριας

Πιο τολμηρή από ποτέ: Καρέ-καρέ η ολόγυμνη σκηνή της Τζένιφερ Λόρενς στο «Red Sparrow»
H πολυαναμενόμενη ταινία «Red Sparrow» με τη Τζένιφερ Λόρενς έχει χαρακτηριστεί από ορισμένους κριτικούς ως «ακατάλληλη», καθώς περιλαμβάνει αρκετές ολόγυμνες σκηνές της Οσκαρικής πρωταγωνίστριας. 

Η ταινία πραγματεύεται την εκπαίδευση μίας Ρωσίδας κατασκόπου από την παιδική της ηλικία ως τη στιγμή που έγινε δολοφόνος και έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλη για ανηλίκους καθώς περιέχει σκηνές σκληρής βίας, βασανιστήρια, σκηνές σεξ, βωμολοχίες και πολύ γυμνό.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζέισον Μάθεβς, σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς, με τον οποίο η Τζένιφερ έχει ξανασυνεργαστεί στην κινηματογραφική σειρά «Αγώνες Πείνας». Στο καστ των ηθοποιών περιλαμβάνονται οι: Τζόελ Έντζερτον, Μέρι Λουίζ Πάρκερ, Ματίας Σένερτς, Τζέρεμι Άιρονς κα. Η Λόρενς παρότι είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς δεν αρνείται να παίξει σε ταινίες που απευθύνονται ηλικιακά σε πιο μεγάλα κοινά. 







 Αυτό το απέδειξε πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Mother», που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2017, χωρίς ωστόσο να αποκόπτεται από τα νεανικά κοινά αφού εντός του έτους (τον Νοέμβριο) θα εμφανιστεί στην ταινία «X-Men: Dark Phoenix».

Δείτε παρακάτω την επίμαχη γυμνή σκηνή της σταρ και το τρέιλερ: 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης