Καβάλησε και τον Πύργο του Άιφελ η Miley Cyrus

Καβάλησε και τον Πύργο του Άιφελ η Miley Cyrus

Κακεντρεχή και μη σχόλια και πολύ... photoshop με πρωταγωνίστρια την νεαρή προκλητική σταρ

Μουντομπάσκετ: Είδαν κι έπαθαν οι Αμερικανοί με τους Βραζιλιάνους!
Καβάλησε και τον Πύργο του Άιφελ η Miley Cyrus
Προσπαθεί να δείξει την «σκληρή» πλευρά της βγάζοντας τη γλώσσα της μόλις ο φακός πέφτει πάνω της, κουνά ρυθμικά το κορμί της όπως μόνο μία επιδέξια χορεύτρια ερωτικών χορών μπορεί, εμφανίζεται γυμνή σε βίντεο τραγουδιού της, αποσύρεται από το εξώφυλλο της Vogue…όλα αυτά μόλις στα είκοσι χρόνια της.



Η Μάιλι Σάιρους επιχειρεί να αποτινάξει από πάνω της την εικόνα του καλού παιδιού που είχε καλλιεργήσει τα προηγούμενα χρόνια ως Χάνα Μοντάνα στο τηλεοπτικό κανάλι Disney. Οι προσπάθειές της, όμως, δεν στέφονται από τεράστια επιτυχία, καθώς η μετάβαση του σεμνού κοριτσιού σε ανεξέλεγκτη γυναίκα που χρησιμοποιεί τη θηλυκότητά της στο έπακρο δεν είναι απολύτως ομαλή.



Η έντονη αντίθεση της παλαιάς με τη νέα εικόνα της και η ακραία συμπεριφορά της δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από το Διαδίκτυο, το οποίο μπορεί να γίνει αμείλικτο μπροστά σε ατοπήματα δημοσίων προσώπων.



Έτσι, η Μάιλι Σάιρους γυμνή και φορώντας μόνο τις Dr Martens της όπως ακριβώς εμφανίστηκε στο νέο της βιντεοκλίπ «Wrecking Ball», που έχει συγκεντρώσει πάνω από 73 εκ. θεάσεις μέσα σε λίγες ημέρες, ταξιδεύει χάρη στα μαγικά χέρια των χρηστών του Ιντερνετ που την απογειώνουν…κυριολεκτικά.





Στη ράχη ενός δελφινιού που κάνει ένα θεαματικό άλμα πριν βυθιστεί και πάλι στη θάλασσα, καθισμένη πάνω στον Πύργο του Αιφελ, στο πίσω κάθισμα της μηχανής του Στιβ ΜακΚουίν, γαντζωμένη από τον λαιμό μίας καμηλοπάρδαλης, αγκαλιά με έναν ρωσικό πύραυλο, ακόμα και καρφωμένη στο μπράτσο του Αγάλματος της Ελευθερίας…η 20χρονη σταρ της ποπ γίνεται ο περίγελος του Διαδικτύου, με τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.



Η Μάιλι Σάιρους, όμως, που κάποτε αποτελούσε είδωλο για τα κορίτσια στην προεφηβική ηλικία, δε φαίνεται να ενοχλείται. Αντιθέτως, δείχνει να είναι υπερήφανη για την πορεία της. Διαφορετικά δε θα δήλωνε σε συνέντευξή της ότι συγκρίνει τον εαυτό της με την Μαντόνα και την Μπρίτνει Σπίαρς.



Σε κάθε περίπτωση, πάντως είναι κανείς να απορεί: αν στα είκοσί της εμφανίζεται γυμνή, επιδίδεται στο περιβόητο «twerking» σκανδαλίζοντας πολλούς συντηρητικούς Αμερικανούς, τα επόμενα χρόνια τι θα σκαρφιστεί ώστε να συνεχίσει να έχει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης