Το gaming γίνεται αληθινό υπερθέαμα με το Microsoft Xbox One S

Το gaming γίνεται αληθινό υπερθέαμα με το Microsoft Xbox One S

Ετοιμάσου να «λιώσεις» για ατελείωτες ώρες στον καναπέ σου 

Το gaming γίνεται αληθινό υπερθέαμα με το Microsoft Xbox One S
Το gaming δεν αποτελεί μόνο μια ισχυρή βιομηχανία ψηφιακής ψυχαγωγίας που αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Είναι υπόθεση φαντασίας και αδρεναλίνης για όσους φανατικούς το επιλέγουν στον ελεύθερο τους χρόνο. Και είναι εντυπωσιακά πολλοί οι οπαδοί -ανεξαρτήτως ηλικίας- που συνδέονται στο ίντερνετ και παίζουν είτε μόνοι τους είτε σε ομάδες, πραγματοποιώντας μέχρι και αγώνες. 

Όσοι δοκίμασαν την επική σειρά Halo «έλιωσαν» για ώρες ατελείωτες στον καναπέ τους, ενώ τα γραφικά των Gears Of War 4, Recore και Forza Horizon 3 δημιούργησαν εθισμό στο gameplay. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κριτική του αμερικανικού PcGamer που έγραψε ότι «το Forza Horizon δεν είναι απλά ένα racing game αλλά μια κανονική γιορτή της αυτοκίνησης. Μια ψηφιακή “παιδική χαρά”, όπου κάθε ορκισμένος petrolhead μπορεί να έρθει για να τρέξει ή απλά για να κάνει τις βόλτες του». 



Είναι οι «ναυαρχίδες» της Microsoft που έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές τόσο στο Xbox 360, όσο και στο Xbox One. Το επίπεδο όμως αλλάζει και αυτά τα epic games έρχονται να προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης στους gamers μέσα από το ανανεωμένο Microsoft Xbox One S.
Κλείσιμο

Και αυτό γιατί δεν πρόκειται για μία τυπική επανέκδοση Xbox One, αλλά για ένα εντελώς νέο σύστημα ψυχαγωγίας που κάνει τα μάτια μας να μην ξεκολάνε από την οθόνη. Είναι τέτοιο το λειτουργικό και τα γραφικά της νέας κονσόλας της Microsoft, που δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εμπειρία στον virtual κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, καθιστώντας την πρώτη σε αγορές σε ΗΠΑ, Αγγλία, Αυστραλία αλλά και Ελλάδα. 



Παρουσιάζει τα χρώματα ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, ενώ «φορά» την τεχνολογία Υψηλού Δυναμικού Εύρους που βγάζει το πραγματικό οπτικό βάθος του παιχνιδιού και προσφέρει ένα υπερθέαμα δίνοντας την αίσθηση του «ρεαλισμού».

Το Xbox One S είναι 40% πιο μικρό σε όγκο από το αρχικό Xbox One και υποστηρίζει HDR και 4K για 4K Ultra HD Blu-ray και υπηρεσίες που υποστηρίζουν αυτή την ανάλυση, όπως το Netflix και Amazon Video! 



Σχεδιαστικά, η κονσόλα είναι μικρότερη σε όλες τις διαστάσεις, ενώ μπορεί να σταθεί τόσο οριζόντια, όσο και κάθετα. 



Διαθέτει την υπηρεσία Xbox Live Gold, η οποία είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να παίζουν online multiplayer games, ενώ δύο φορές το μήνα, τα μέλη του Xbox Live Gold μπορούν να έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε επίλεκτη συλλογή δωρεάν παιχνιδιών: 4 παιχνίδια κάθε μήνα.

Η ψηφιακή διασκέδαση στο Xbox One ανεβαίνει επίπεδο και για όσους διαθέτουν παιχνίδια του Xbox 360 και δεν θέλουν να τα αποχωριστούν. Αν μάλιστα θέλουν να έχουν πρόσβαση σε φθηνότερα παιχνίδια, χάρη στο Backwards compatibility μπορούν. 

Ζήσε το παιχνίδι παντού!

Όσοι έχουν ψηφιακό τίτλο Xbox Play Anywhere, μπορούν να παίξουν και σε Xbox One και σε PC με Windows 10. Πώς; Με μια αγορά παιχνιδιών Xbox Play Anywhere μπορούν να παίξουν στο Xbox One και σε PC με Windows 10, χωρίς επιπλέον κόστος.

Παράλληλα αν ο gamer έχει σταματήσει το παιχνίδι σε άλλο Xbox One ή σε PC με Windows 10, έχει τη δυνατότητα να το συνεχίσει χωρίς να χάσει τα αποθηκευμένα παιχνίδια και τα επιτεύγματά του. 



Γίνεται και καλύτερο.  Χάρη στο χειριστήριο Xbox και έναν φορητό υπολογιστή, το Xbox One κάνει streaming το παιχνίδι σε υπολογιστή Windows 10 , ώστε ο gamer να μπορεί να παίζει το Halo στο υπνοδωμάτιο, την κουζίνα ή απ' όπου φτάνει η εμβέλεια της σύνδεσης Wi-Fi, τη στιγμή που η τηλεόραση με την οποία είναι συνδεδεμένο το Xbox παραμένει ελεύθερη για όποιον θέλει να παρακολουθήσει το αγαπημένο του πρόγραμμα.


 



 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης