LIVE

Κορωνοϊός

Αντίγραφο του: Template 2

Template 2

Δυο εβδομάδες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ και η Βραζιλία είναι έτοιμη να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί! Αμυνα, Σκολάρι και... ενέργεια αποτελούν εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία.

Δυο εβδομάδες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ και η Βραζιλία είναι έτοιμη να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί! Αμυνα, Σκολάρι και... ενέργεια αποτελούν εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία. Θα γίνει η Βραζιλία η 7η ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που κατακτά την κούπα στη χώρα της; Δυο εβδομάδες πριν τη σέντρα και η Σελεσάο παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Φελίπε Σκολάρι παρουσιάζει μέχρι στιγμής ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο, πειθαρχημένο σύνολο, ικανό να φτάσει μέχρι τέλους. Σε αυτά, αν προσθέσουμε και τη στήριξη του κόσμου, τότε ο Νεϊμάρ και η παρέα του μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τι και αν βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μόλις 18 μήνες, ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη νέα Εθνική. Το στοίχημα που είχε βάλει η Ομοσπονδία για τη δημιουργία ενός δυναμικού συνόλου δείχνει να πηγαίνει καλά, αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος. Τι και αν η Βραζιλία έχει πάρει μέρος μόλις σε μια σοβαρή διοργάνωση, σε αυτή του Συνομοσπονδιών, έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια εξαιρετική ομάδα ικανή να κάνει τη διαφορά. Αλλωστε, είναι ο μοναδικός τεχνικός που έχει καταφέρει να βρει

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Η σφραγίδα του Σκολάρι και Τριπλέτα που... σκοτώνει!!

Ο μαθητής διαγνώστηκε πρόσφατα με σοβαρή πάθηση –σηραγγώδες αγγείωμα στελέχους εγκεφάλου- που χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, η οποία ωστόσο όπως είχαν ενημερωθεί οι γονείς του δεν μπορεί να γίνει σε ελληνικό νοσοκομείο. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού μέσα από την προσφορά του χρηματικού ποσού από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, η κινητοποίηση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου ήταν άμεση. Με τη συνεργασία του πρόεδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου επιταχύνθηκαν οι σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες έγκρισης της νοσηλείας στην

Η εμπειρία του Φρεντ και το ένστικτό του μέσα στην περιοχή αφήνουν πολλές υποσχέσεις, ενώ και ο Χουλκ θέλει να δώσει απαντήσεις

Σε αυτή τη Βραζιλία τα μηχανάκια είναι πολλά και ο άξονάς της μπορεί να καταπιεί πολλά χιλιόμετρα. Παουλίνιο, Γκουστάβο, Ραμίρες και Οσκαρ (τέσσερις για τρεις θέσεις) τρέχουν αδιάκοπα, κόβουν, κλέβουν μοιράζουν έχοντας δημιουργήσει μια ραχοκοκαλιά πολλά υποσχόμενη. Η δύναμη είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό της φετινής Βραζιλίας, η οποία έδειξε στα φιλικά πως έχει μπει στο καλούπι που θέλει ο Σκολάρι! Μέχρι και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο (κόστισε 15 εκατ. δολάρια) κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας. Ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Σελεσάο είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση που υπάρχει, μπορούν να σηκώσουν το βάρος του φαβορί και η προσωπικότητά τους αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία. Πειθαρχία, ενθουσιασμός και δίψα για επιτυχία είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Σκολάρι.

Βίντεο-ανάλυση: H ταχύτητα και η δύναμη της Βραζιλίας

Ο Νεϊμάρ μεταμορφώνεται με τη Βραζιλία και είναι έτοιμος να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του. Μαζί με τους Χουλκ και Φρεντ δημιουργούν «τρελή» τριπλέτα, παίκτες που γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλον και ο Σκολάρει ξέρει πως θα του φέρουν γκολ, πολλά γκολ. Ο κόσμος θα είναι δίπλα της, η στήριξη τεράστια, ενώ η Ομοσπονδία έχει κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη. Η εμπειρία του Φρεντ και το ένστικτό του μέσα στην περιοχή αφήνουν πολλές υποσχέσεις, ενώ και ο Χουλκ θέλει να δώσει απαντήσεις. Σε αυτή τη Βραζιλία τα μηχανάκια είναι πολλά και ο άξονάς της μπορεί να καταπιεί πολλά χιλιόμετρα. Παουλίνιο, Γκουστάβο, Ραμίρες και Οσκαρ (τέσσερις για τρεις θέσεις) τρέχουν αδιάκοπα, κόβουν, κλέβουν μοιράζουν έχοντας δημιουργήσει μια ραχοκοκαλιά πολλά υποσχόμενη. Η δύναμη είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό της φετινής Βραζιλίας, η οποία έδειξε στα φιλικά πως έχει μπει στο καλούπι που θέλει ο Σκολάρι! Μέχρι και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο (κόστισε 15 εκατ. δολάρια) κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας. Ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Σελεσάο είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση που υπάρχει, μπορούν να σηκώσουν το βάρος του φαβορί και η προσωπικότητά τους αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία. Πειθαρχία, ενθουσιασμός και δίψα για επιτυχία είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Σκολάρι.

{{{ articlebanner-728x90-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-2 }}}

Αποβίβαση προσφύγων

Το νέο “στολίδι” του Sao Paolo χωρητικότητας 80.000 θεατών θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του Μουντιάλ. Ο κόσμος θα είναι δίπλα της, η στήριξη τεράστια, ενώ η Ομοσπονδία έχει κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη.

Ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Σελεσάο είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση που υπάρχει, μπορούν να σηκώσουν το βάρος του φαβορί και η προσωπικότητά τους αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία. Ο κόσμος θα είναι δίπλα της, η στήριξη τεράστια, ενώ η Ομοσπονδία έχει κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για όλους.

Arena de Sao Paulo

Το νέο “στολίδι” του Sao Paolo χωρητικότητας 80.000 θεατών θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του Μουντιάλ. Ο κόσμος θα είναι δίπλα της, η στήριξη τεράστια, ενώ η Ομοσπονδία έχει κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη.

Ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Σελεσάο είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση που υπάρχει, μπορούν να σηκώσουν το βάρος του φαβορί και η προσωπικότητά τους αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία. Ο κόσμος θα είναι δίπλα της, η στήριξη τεράστια, ενώ η Ομοσπονδία έχει κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για όλους.

Υπαρχουν γήπεδα και γήπεδα αλλά αυτό ξεπερνάει κατα πολυ τα όρια της φαντασίασ!

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης