Μουντιάλ 2022: Διάψευση της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τις «απειλές αποχώρησης» του Κριστιάνο

Μουντιάλ 2022: Διάψευση της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τις «απειλές αποχώρησης» του Κριστιάνο

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιθυμεί να αποχωρήσει από το Μουντιάλ προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας

ronaldo_santos
Θέματα από το πουθενά εξακολουθούν να ψάχνουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, που έχουν «πιαστεί» από την κατάσταση γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και προσπαθούν να βγάλουν θέματα τις κενές ημέρες του Μουντιάλ 2022.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έκανε και η «Record», η οποία τράβηξε το σχοινί ισχυριζόμενη πως ο 38χρονος σούπερ σταρ είναι έτοιμος να τα μαζέψει και να φύγει από το Κατάρ πριν την ολοκλήρωση του Μουντιάλ για την Πορτογαλία, με αφορμή τη μη χρησιμοποίησή του ως βασικός στο ματς με την Ελβετία αλλά και την πρόθεση του Φερνάντο Σάντος να τον βάλει να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς την επομένη.

Το σενάριο είναι από μόνο του τραβηγμένο, μιας και οι Πορτογάλοι είναι μέσα στην διεκδίκηση του τροπαίου, αλλά η ομοσπονδία της χώρας φρόντισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αναφέροντας σε επίσημη ανακοίνωση:

«Κυκλοφόρησαν κάποια νέα τα οποία ισχυρίζονταν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την εθνική σε μια συζήτηση που είχε με τον Φερνάντο Σάντος. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως ο αρχηγός της εθνικής μας δεν απείλησε να φύγει σε κανένα σημείο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργεί ένα μοναδικό ρεκόρ κάθε μέρα για την εθνική και τη χώρα του, κάτι για το οποίο θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός, και το οποίο μαρτυρά τον αναμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσης στην εθνική.

Ο βαθμός αφοσίωσης του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική φάνηκε και πάλι στη νίκη κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των 16. Η εθνική ομάδα, παίκτες, προπονητές και ομοσπονδία, είναι όπως από την πρώτη ημέρα πλήρως προσηλωμένη για να κάνει ό,τι πρέπει ώστε να είναι αυτή η καλύτερη συμμετοχή μας σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ειδήσεις σήμερα

«Εκρηκτικό» κλίμα στα ελληνοτουρκικά με την απόφαση Kογκρέσου για F-16 και το διάβημα της Λιβύης

Βίντεο: Χελώνα παλεύει με καρχαρία μεσοπέλαγα και τον νικάει

Σοκαριστικό βίντεο: 28χρονη πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε γυμναστική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ