Μουντιάλ 2022: Οργισμένο μήνυμα από την αδερφή του Ρονάλντο που του ζήτησε να φύγει από το Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Οργισμένο μήνυμα από την αδερφή του Ρονάλντο που του ζήτησε να φύγει από το Κατάρ

Η Έλσα Αβέιρο καλεί τον αδερφό της να εγκαταλείψει την Εθνική Πορτογαλίας εν μέσω Μουντιάλ, για να δώσει τέλος στις διαμάχες και τον πόνο

cristiano436
Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ που εξελίσσεται στο Κατάρ με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την αδερφή του 37χρονου σούπερ σταρ να παίρνει θέση σχετικά με την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει στον πάγκο για τον γύρο των 16 απέναντι στην Ελβετία.

Η Έλσα Αβέιρο με μπαράζ βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως ζήτησε από τον αδερφό της να φύγει από την αποστολή της Πορτογαλίας προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο σίριαλ που προξενεί κατά την ίδια μόνο διαμάχες και πόνο.

«Του ζήτησα τόσο πολύ να φύγει. Χωρίς να κοιτάξει πίσω. Όχι άλλες διαμάχες. Όχι άλλος πόνος. Κατέβασε το κεφάλι του, σκέφτηκε πόσα πολλά έχει κάνει ήδη και πόσα έχει πετύχει και έμεινε. Ήταν τόσα πολλά. Έμεινε και είδε πόσο τεράστιος είναι. Πόσο γιγαντιαίος είναι. Ευχαριστώ», είπε αρχικά στο πρώτο της βίντεο και συνέχισε:

«Ήθελα να έρθει σπίτι, να αφήσει την εθνική ομάδα και να καθίσει μαζί μας, ώστε να μπορούμε να τον αγκαλιάσουμε και να του πούμε ότι όλα είναι εντάξει. Να του υπενθυμίσουμε όσα πέτυχε και από πού προήλθε. Πραγματικά ήθελα να μην πάει πουθενά, υποφέραμε αρκετά. Είμαι πολύ λυπημένη με όσα διάβασα και άκουσα, όχι εδώ στο Κατάρ, αλλά στη χώρα μου, στη χώρα του. Πραγματικά πολύ λυπημένη».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες: «Την έχω μπροστά μου την εικόνα, ο Βασίλης ήταν παιδί όλων μας» - Συγκλονίζει ο δάσκαλος αυτόπτης μάρτυρας

Ο Κλέων Γρηγοριάδης γδύθηκε εν μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή - Δείτε βίντεο

Καλάθι του νοικοκυριού: Με μειωμένες τιμές βασιλόπιτες, σοκολάτες, τσουρέκια - «Έξω» τα μελομακάρονα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ