Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Ο Ριτσάρλισον δάκρυσε, ο Ρονάλντο έμαθε pombo, στο υπέροχο τετ-α-τετ τους μετά την πρόκριση

Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Ο Ριτσάρλισον δάκρυσε, ο Ρονάλντο έμαθε pombo, στο υπέροχο τετ-α-τετ τους μετά την πρόκριση

Μια στοργική αγκαλιά, συμβουλές για κούρεμα αλά... 2002, δάκρυα, μαθήματα χορού «pombo» και το κλασικό πλέον άγγιγμα στα πόδια για λίγη δόση «Φαινόμενου». Ο Ριτσάρλισον συνάντησε τον Ρονάλντο μετά την πρόκριση της Βραζιλίας, σε ένα υπέροχο τετ-α-τετ

richarlison-ronaldo
Κάθε σύγκριση τείνει τα όρια της ιεροσυλίας. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι ο Ριτσάρλισον εξελίσσεται στο «κανόνι» της εθνικής Βραζιλίας στο φετινό Μουντιάλ, βαδίζοντας έστω στα χνάρια του τεράστιου Ρονάλντο Ναζάριο των 15 γκολ σε Παγκόσμια Κύπελλα.

Ο στράικερ της Τότεναμ κάνει ονειρικό τουρνουά στο Κατάρ, έφτασε τα τρία γκολ μετά το φοβερό τέρμα που σημείωσε απέναντι στη Νότια Κορέα και εξαργύρωσε τη «μαγική» του εμφάνιση με ένα ονειρικό τετ-α-τετ με το Φαινόμενο.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cou4wjx31ma1)


Ο Ρονάλντο υποδέχθηκε στη μεικτή ζώνη τον Ριτσάρλισον για την καθιερωμένη συνέντευξη με έναν εκ των πρωταγωνιστών της Βραζιλίας στο κανάλι της FIFA και μαζί χάρισαν υπέροχες εικόνες, σε ένα κοκτέιλ συναισθημάτων με έντονη συγκίνηση και μπόλικο... χορό!
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cou4tubkcwwp)


Ο Ριτσάρλισον ήταν εμφανώς φορτισμένος μόλις αντίκρισε τον Ρονάλντο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του καθώς ο τελευταίος τού έδινε συγχαρητήρια για την απόδοσή του στην πρόκριση της Σελεσάο κόντρα στη Νότια Κορέα.
Κλείσιμο


Ακολούθως, οι δυο τους κάθισαν στις πολυθρόνες για την αναμενόμενη κουβέντα, όμως, γρήγορα-γρήγορα ξανασηκώθηκαν, ώστε ο Ριτσάρλισον να δείξει στον Ρονάλντο τον χορό του «περιστεριού», ή αλλιώς Pombo (το παρατσούκλι του), στον οποίο επιδίδεται ο νεαρός στράικερ μετά τα γκολ του. Το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό, αφού ο Ρονάλντο αντέγραψε τις κινήσεις του συμπατριώτη του με περίσσιο στυλ.

Για το τέλος, ο Ριτσάρλισον άφησε το κλασικό γούρι των Βραζιλιάνων επιθετικών. Όπως είχε κάνει και ο Ροντρίγκο όταν του δόθηκε η ευκαιρία, ο φορ της Τότεναμ έσκυψε για να αγγίξει τα πόδια του Ρονάλντο και έπειτα φίλησε τα χέρια του, ώστε να πάρει λίγο από το ταλέντο και τη «λάμψη» του Νο1 Βραζιλιάνου σκόρερ σε Μουντιάλ.


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε ιοί σαρώνουν τα παιδιά - «Φοβόμαστε ότι είμαστε στην αρχή» λένε οι ειδικοί

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν αύξηση και ποιοι όχι

Αργυρούπολη: Με ψεύτικη χειροβομβίδα έκανε τις ληστείες ο συνταγματάρχης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ