Μουντιάλ 2022: «Ο Κριστιάνο αποφασίζει για το μέλλον του, είμαστε συγκεντρωμένοι στο τουρνουά»

Μουντιάλ 2022: «Ο Κριστιάνο αποφασίζει για το μέλλον του, είμαστε συγκεντρωμένοι στο τουρνουά»

Ο Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ελβετία τόνισε πως δεν γνωρίζει την απόφαση του Ρονάλντο για το μέλλον του και πως ο αρχηγός της ομάδας του είναι συγκεντρωμένος στο Μουντιάλ

26464348
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Αλ Νασρ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο για συμβόλαιο 2,5 χρόνων με ισχύ από τον ερχόμενο Γενάρη. Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με την Ελβετία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε για το μέλλον του αρχηγού της ομάδας του και τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως η ομάδα του είναι συγκεντρωμένη στο Μουντιάλ.

«Δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό. Δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό μέχρι πριν από λίγα λεπτά που έφτασα εδώ. Αλλά αυτή είναι η απόφασή του. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος Πορτογάλος τεχνικός.

Επίσης ο Σάντος κλήθηκε να σχολιάσει και τις αντιδράσεις του Ρονάλντο όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Κορέα με τον πολύπειρο τεχνικό να δηλώνει με νόημα: «Είδα τις εικόνες και δεν μου άρεσαν καθόλου. Το συζητήσαμε και το λύσαμε το θέμα μεταξύ μας».



Ειδήσεις σήμερα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Το backstage της φωτογράφισης στο Λονδίνο και ο διχασμός στο Twitter

Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν πτοούμαι, συνεχίζω» είπε στη Χριστοπούλου για τον χαμό με τη φωτογράφιση στο Λονδίνο

Σεισμοί: Τα άγνωστα ρήγματα και ο μόνιμος εφιάλτης από τις Αλκυονίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ