Μουντιάλ 2022: Το 80% των συμπαικτών του Μέσι ήταν ανήλικοι, όταν έπαιξε στο πρώτο του Παγκόσμιο

Μουντιάλ 2022: Το 80% των συμπαικτών του Μέσι ήταν ανήλικοι, όταν έπαιξε στο πρώτο του Παγκόσμιο

Είκοσι από τους 25 συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής, ήταν παιδάκια όταν ο pulga αγωνίστηκε στο πρώτο Μουντιάλ της καριέρας του

messi_sympaiktes
Ο Λιονέλ Μέσι δίνει στο Κατάρ την τελευταία του «παράσταση» στην παγκόσμια σκηνή, έχοντας στο πλευρό του μια νέα φουρνιά Αργεντινών, που μεγάλωσαν με αφίσες του στα παιδικά τους δωμάτια. Όταν ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» έπαιξε στο πρώτο Μουντιάλ της καριέρας του, το 2006, οι περισσότεροι εκ των συμπαικτών του τώρα, ήταν ανήλικα παιδιά που ονειρεύονταν να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο και να μοιραστούν τον ίδιο αγωνιστικό χώρο με το είδωλό τους που εκείνη τη χρονιά ίσως παρακολουθούσαν από την τηλεόραση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.

Το βίντεο με τον 11χρονο Χούλιαν Άλβαρες να δηλώνει on-camera τα τρία του όνειρα στο ποδόσφαιρο, έχει γίνει viral. Παρόμοιες σκέψεις πιθανότατα είχαν οι περισσότεροι τωρινοί συμπαίκτες του pulga. Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στις ηλικίες τους τη χρονιά που ο νυν αρχηγός τους, είχε την πρώτη του εμπειρία σε Μουντιάλ. Ο Φόιτ ήταν 8 χρονών, ο Ταλιαφίκο 13, ο Ντε Πολ 12, ο Λαουτάρο 8, ο Έντσο Φερνάντες μόλις 5, ο Ρομέρο 8, ο σκόρερ κόντρα στην Πολωνία ΜακΆλιστερ επτά ετών, ο Λισάντρο 8, o Μολίνα επίσης οκτώ χρονών και μόνο οι Άνχελ Ντι Μαρία και Νικολα Οταμέντι ήταν 18 χρονών.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ